Electric Ship Facilities
Energy and propulsion systems 

Recreational Ships 

Samen genieten van de rust en ruimte op het water. Dat is wat de meeste watersporters gemeen hebben. Een elektrische of hybride aandrijving/configuratie voor uw schip kan hier aan bijdragen. De beleving van rust en maar zeker ook van comfort tijdens uw vaartocht is voor ons een ontwerpeis.

In alle stilte wegvaren, onderhoud minimaliseren of een extra lang vaarseizoen. Wij  kunnen voor u een volledige configuratie ontwerpen, leveren en implementeren van elektrische voortstuwing tot efficiënte verwarming en/of koeling.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden voor optimalisatie in uw huidige schip. Bij nieuwbouw kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden voor een effectieve totaaloplossing. Wij zijn neutraal in het selecteren onze componenten belangrijk zijn de punten comfort en energie-efficiency. Is elektrisch of hybride varen voor u interessant? Vul het aanvraag formulier in en u krijgt een reactie.


Onze aanpak

Als kennismaking stellen we op basis van uw algemene specificaties en of wensen een globaal advies op. Hierin adviseren we u breed. Mocht in uw situatie blijken dat een dieseldirect aandrijving gedreven oplossing de best passende oplossing is dan zal deze ook daadwerkelijk in ons voorstel aan u op eerste plaats staan.

De bespreking van het globaal advies met u is de start voor een go/no go voor het vervolg traject. In het vervolg traject stellen we afhankelijk van de complexiteit in één of meerder stappen de definitieve configuratie op met een aanpak die aansluit bij uw wensen.

In ons voorstel nemen we uw keus voor inbouw bij uw werf of ons inbouwcentrum mee in ons voorstel. In overleg met uw werf bespreken we wat de best aanpak is. Wij leveren graag de componenten of doen u een passend voorstel voor de (volledige) uitvoering van het project. 


Informatie?