Electric Ship Facilities
Energy and propulsion systems E-motoren

Stil, krachtig en duurzaam. 


Het hart van de voortstuwing is een efficiënt werkende E-motor. Het begin van een effectieve en efficiënte voortstuwing. Hierna worden er oplossingen voor andere faciliteiten aan toegevoegd om tot een efficiënte totaal configuratie te komen. 

E-motoren onderkennen we in vele typen en bijbehorende toepassingen. Motoren met lage toeren en een hoog koppel, een holle as of volle as. In de recreatie sector zijn andere eisen van toepassing dan in de beroepsvaart. Maar Electric Ship Facilities levert ook de aandrijving voor pompen, lieren en andere faciliteiten. Een centraal thema in de selectie voor een specifieke toepassing is energie-efficiency. Wij leveren de E-motoren altijd met bijbehorende regelaars/motorcontrollers.

Elke situatie vraagt een gepaste oplossing. Daarom bieden wij dan ook een breed scala aan verschillende E-motoren waarvan u een introductie kan vinden op deze website. Voor specificaties kunt u contact opnemen met Electric Ship Facilties, wij maken graag een passend voorstel.